Buradasınız

28. Vergi Haftası Etkinlikleri (02.03.2017)

28. Vergi Haftası Etkinlikleri (02.03.2017)

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

28. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanımız Sayın İbrahim KAYA ve grup müdürümüz, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT'u Makamında ziyaret etmişlerdir.

ÖĞRENCİLERİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINI ZİYARETİ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İlimiz okullarından Gazi Ortaokulu öğrencileri Vergi Dairesi Başkanlığımızı ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimize vergi daireleri tanıtılarak, temel vergisel işlemler hakkında bilgi verilmiş ve verginin öneminden bahsedilmiştir. Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığımız tarafından gönderilen hediyeler misafir öğrencilerimize dağıtılmıştır.

OKUL ZİYARETİ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İlimiz okullarından 12 Şubat Anadolu Lisesi ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimize verginin öneminden bahsedilerek Gelir İdaresi Başkanlığımız tarafından gönderilen hediyeler dağıtılmıştır.

PERSONELE YÖNELİK ETKİLİ İLETİŞİM VE TAKIM ÇALIŞMASINI GÜÇLENDİRMEYE YÖNELİK SEMİNER

28. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanlığı personellerimize yönelik, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürümüz Bekir AKKAN tarafından Etkili İletişim ve Takım Çalışmasına Yönelik Seminer verilmiştir.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SEMİNER

28. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında, Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Bekir AKKAN ve Aslanbey Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin ÇETİN tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İlimiz Avşar Öğrenci Yurdunda üniversite öğrencilerine yönelik Vergi Bilinci ve Maliye Bakanlığında Kariyer Meslekler konulu seminer verilmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret 1
İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret 2
Öğrencilerin Vergi Dairesi Başkanlığını Ziyareti 1
Öğrencilerin Vergi Dairesi Başkanlığını Ziyareti 2
Okul Ziyareti 1
Okul Ziyareti 2
Personele Yönelik Etkili İletişim ve Takım Çalışmasını Güçlendirmeye Yönelik Seminer 1
Personele Yönelik Etkili İletişim ve Takım Çalışmasını Güçlendirmeye Yönelik Seminer 2
Üniversite Öğrencilerine Yönelik Seminer 1
Üniversite Öğrencilerine Yönelik Seminer 2
Üniversite Öğrencilerine Yönelik Seminer 3